sam. 20 oct.

|

CinAct

Opendeurdag- Gratis les acteren voor de camera

Nieuwe sessies op zaterdagen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opendeurdag- Gratis les acteren voor de camera

Tijd en locatie

20 oct. 2018, 10:00 – 16:00

CinAct, Fabriekstraat 38, Lint, België

Over het evenement

Met heel veel plezier kondigen we onze nieuwste opendeurdag bij CinAct aan!

Op zaterdag 20 oktober gooien we vlijtig de deuren open van onze studio aan de prachtige AED Filmstudio’s in Lint. We verwelkomen tussen 10:00 en 16:00 iedereen die interesse heeft in acteren voor de camera. Je krijgt de kans om gratis te proeven van enkele demonstratielessen. Zo ervaar je meteen samen met de huidige studenten de unieke manier waarop we acteertraining geven.

Doorlopend zijn de docenten, de studenten en de aanwezige afgestudeerde acteurs voor jou beschikbaar om te luisteren naar je vragen. Ze vertellen met enthousiasme over hun ervaringen en willen samen met jou gerust bekijken wat een opleiding bij CinAct voor jou kan betekenen.

Dit academiejaar starten we opnieuw met ons beproefde aanbod: basisopleiding en vervolgmodules, masterclasses en uiteraard onze gastlessen met beroepsacteurs uit binnen- en buitenland. Daarenboven zijn er vanaf 2019 onze eerste summerschool en kan je als student deelnemen aan een intensive acting weekend op locatie. En: vanaf dit jaar werken we met een bijkomende vaste docent die het hele traject begeleidt. Daardoor krijgen méér studenten de kans om ook in een kleine en vertrouwde groep aan onze opleiding deel te nemen. Hét moment dus om met jouw acteeropleiding te starten, toch?

Locatie

AED Studio’s – Fabrieksstraat 38 – 2547 Lint

auto: zeer ruime parking, gratis beschikbaar

openbaar vervoer: nmbs station Lint, ligt aan de voordeur van onze studio’s

Programma

9u30 Onthaal, drankje en versnapering

10u00 De CinAct opleiding: docenten,